Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci vydřeli postup na finálový turnaj zimní ligy

08.02.2020 | Marek Juhaňák

Mladší žáci Valašské Polanky mají za sebou dva turnaje zimní ligy, kterou pořádá tradičně v zimním období OFS Vsetín v hale na Hovězí. Součty obou turnajů se opět sečetly a dva nejlepší týmy postoupí na finálový turnaj, kterého se zůčastní deset nejlepších mužstev ze Vsetínska a Valašskomeziříčska.

Po prvním turnaji si náš tým vedl skvěle, po remízovém zápase s Val. Bystřicí 2:2, jsme dále přejeli Francovu Lhotu 6:0, Val.Příkazy 7:0 a Hošťálkovou 4:0.

Do druhého turnaje jsme bohužel nemohli počítat s oporami Kubou Včelicou a Matějem Erbanem. Další absence nakonec zapříčinily, že jsme na turnaj dojeli pouze v sedmi lidech. V brance zaskočil Vojtěch Gabko který svůj tým několikrát podržel. Val. Bystřici jsme podlehli 0:2, s Fr. Lhotou remizovali 0:0. Val. Příkazy porazili 5:0 a Hošťálkové podlehli 1:3. V konečném součtu postoupila z prvního místa s přehledem Valašská Bystřice. Valašská Polanka i Hošťálková měla v tabulce shodně 14 bodů. Jelikož měl náš tým lepší skóre ze vzájemného zápasu, postoupil náš tým na úkor Hošťálkové.

Nejvíc branek nastřílel Štěpán Gergela 7, Vávra a Erban po 4, Dančák Jakub a Zádrapa po 3.

Příští sobotu 15. 2. se uskuteční v hale v Zašové finálový turnaj. Valašská Polanka odehraje svá utkání ve skupině A následovně. V 8.00 s Juřinkou, v 10.00 s Kateřinicemi a v 10.40 s Jarcovou.

Sestava - Včelica Jakub, Dančák Jakub, Gabko Vojtěch, Michálek Štěpán, Vávra David, Kovář Filip, Gergela Štěpán, Erban Matěj,Zádrapa Jakub, Blizňák Jáchym, Trňák Štěpán, Křůpala Tomáš 

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS