Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Trenér Kapusta hodnotí přípravné utkání s Horní Lidčí

11.07.2021 | Klub TJ Sokol

Valašská Polanka má za sebou druhé přípravné utkání před novým soutěžním ročníkem v Krajském přeboru. Na test přicestovalo mužstvo Horní Lidče a odvezlo si vítězství 4:3. Zápas zhodnotil ve svém komentáři nový hlavní trenér polanského celku Radomír Kapusta. 

Valašská Polanka - Horní Lideč 3:4

Sestava: Zrník – Ondra, Zbranek, S. Adámek, Zemánek (55‘ L. Trčka) – F. Maček, Štrbík (63‘ Kovář), Punčochář – Baran (72‘ Malík), Tomšů, Filák (60‘ Daněk)

Branky: 8‘ Lideč, 28‘ Tomšů, 34‘ Baran, 57‘ Štrbík, 74‘ Lideč, 79‘ Lideč, 84‘ Lideč,

Vážení čtenáři,

uplynulo již téměř 10 měsíců, co se u nás, ve Valašské Polance naposledy hrálo fotbalové utkání a doufáme, že stejně jako my, jste si to i přes nešťastnou porážku užili. Včera k nám na domácí půdu zavítal tým z Horní Lidče a v utkání padlo celek 7 branek. První gól padl do naší sítě po krásném přímém kopu hostujícího hráče, nicméně ještě v prvním poločase jsme byli schopni otočit stav utkání v náš prospěch. Do poločasu jsme šli za stavu 2:1, kdy se trefil Tomšů, který zakončoval levou nohou z voleje, po centru Michala Barana. Sám Michal Baran následně vstřelil 2. gól našeho týmu, kdy hostující brankář nepříliš přesvědčivě vyběhl a my jsme doráželi míč do odkryté brány. Naše aktivita přetrvávala i ve 2. poločase, kdy jsme byli neustále aktivní, drželi balón, soupeře nepouštěli do velkých šancí. Z kraje 2. poločasu přebral průnikovou přihrávku od spoluhráče Štrbík, našel si prostor mezi soupeřovou obranou a zvýšili na 3:1. Následně jsme mohli zvýšit velkou šancí na 4:1, nicméně jsme nebyli v zakončení přesní. V té chvíli se to jako by zlomilo a Horní Lideč začala udávat tempo utkání. Nebyli jsme plně koncentrovaní, možná i lehce unavení, z toho pramenily některé individuální chyby, jako třeba špatné vystupování, nebo ztráty míčů v nebezpečných prostorech a rozjetou Horní Lideč jsme již nedokázali zastavit. Lideč třemi góly ve 2. poločase zápas otočila. Z utkání si můžeme odnést velké množství pozitivních věcí a momentů, na které můžeme dál navazovat, ale i několik poučení, které nás mohou také posunout. Od prvního tréninku (15.6.) jde po dlouhé přestávce vidět, že hráči se s každým tréninkem, nebo utkáním zlepšují. Víme ale, že nás stále ještě čeká spousta práce, abychom byli do nové sezóny (8.8) připraveni.

Nakonec, jak jste si mohli všimnout, v našem týmu se objevily nové tváře, které by měly do nové sezóny posílit náš tým. Jsou to vesměs mladí kluci, kteří mají chuť na sobě pracovat a rozvíjet se. Z Prlova bychom chtěli uvítat Jana Tomšů, po konci v dorostech na Vsetíně Libora Punčocháře, z Lidečka Marka Filáka, brankáře Jana Dobeše ze Vsetína, který bohužel nenastoupil kvůli zranění, a nakonec se nám z Prlova vrací Adam Zemánek.

Další přátelské utkání sehrajeme v neděli 18.7.2021, v 17:00, doma s Valašskými Příkazy.

Budeme se na Vás těšit!

Radomír Kapusta


 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS