Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zemřel pan Miroslav Kovář, bývalý fotbalista, trenér a člen výboru Sokolu

22.02.2022 | Klub TJ Sokol

Polanský Sokol zasáhla smutná zpráva o skonu pana Miroslava Kováře ve věku nedožitých 70 let. Miroslav Kovář během svého života věnoval velkou část volného času právě polanskému fotbalu. Za Valašskou Polanku nastupoval jako hráč, později se věnoval trénování mládeže a působil i ve výkonném výboru. Během aktivních let se účastnil veškerých aktivit pořádaných pod hlavičkou Sokolu a do poslední chvíle svého života se aktivně zajímal o výsledky našich mužstev. Poslední rozloučení s naším fanouškem a kamarádem se uskuteční v pátek 25.2. 2022 od 15:00 v římskokatolickém kostele ve Valašské Polance. TJ Sokol Valašská Polanka vyjadřuje upřímnou soustrast rodině a pozůstalým. 

Medailonek Miroslava Kováře při ocenění osobností u příležitosti 80. výročí založení TJ Sokol Valašská Polanka. 


Miroslav Kovář (alias Mikáč)

Talentovaný fotbalista, který fotbalem žil i jako fanoušek. Patřil vždy k oporám polanského fotbalu, kterému věnoval většinu svého volného času. Působil také jako trenér u mládeže, byl členem výboru a zúčastňoval se veškeré činnosti TJ.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS