Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Staří páni padli na Hovězí!

07.06.2015 | Marek Juhaňák

Polančané odjeli na Hovězí bez zraněného Filgase a Beňa, chyběl i Maršálek se Šťastným. Hověžané udělili hostům lekci z produktivity, a nebýt Ševčíka odjížděli by Polančané s větším debaklem. Domácí tak oplatili hostům loňskou prohru z Polanky 2:0.

Hovězí - Valašská Polanka 4:0 (1:0)

První poločas byl mezi aktéry tohoto přátelského utkání vyrovnaný, brankových příležitostí si diváci moc neužili. Polančané hrozili jen střelami z dálky, Hověžané zase brejky po stranách. Když už se zdálo že první půle skončí bez branek, tak Hověžané udeřili. Berka si našel míč po rohovém kopu, a nenápadnou střelou prostřelil klubko hráčů na zadní tyč, 1:0.

Druhý poločas už byl jasně v řežii domácích borců. Druhou branku přidal po standartní situaci Valíček, který vymetl pavučinky v levé šibenici Ševčíkovy branky, 2:0. Pak se trefil rychlonohý Antonín Trlica, kterého ještě před tím několikrát vychytal Ševčík, 3:0. Na 4:0 upravil skóre z dorážky Koňařík. Polančané brankáře Rovenského ohrožovali jen sporadicky, největší příležitost spálil Hnátek který minul poloprázdnou branku. A když se neujala ani pumelice Brhela která z 25 metrů jen těsně minula pravou tyč, skončilo utkání zaslouženým vítězstvím domácích.

Sestava Polanky: Břetislav Ševčík, Petr Mikuš, Radek Trusina, Martin Bula, Pepa Vaculka, Lojza Gargulák, Miroslav Brhel, Petr Kovář, Dušan Gajdoš, Roman Bambušek, Jiří Hnátek, Marcel Žák, Marek Juhaňák, Vojta Malík.

Staří páni Polanky zvou všechny své příznivce na Memoriál Pana Hnátka, který se uskuteční v sobotu 27. června od 12.30 v Ústí u Vsetína. Zůčastní se jej domácí Ústí, Vsetín, Janová a Polanka.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS