Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci přehráli doma Halenkov, přípravka vyloupila Hovězí!

21.09.2015 | Marek Juhaňák

Mládežnickým týmům se o víkendu dařilo, žáci díky čtyřem brankám Martina Daňka přestříleli Halenkov 5:3. Přípravka zvítězila na Hověžském Kaštýle 4:2.

Val.Polanka -Halenkov 5:3 (3:1) Starší žáci si po výpadku z minulého týdne, kdy prohráli ve Valašské Bystřici vysoko 6:0, spravili chuť a Halenkov porazili na domácí půdě 5:3. Domácí se ujali vedení Daňkem, hosté vyrovnali Tlaškem. Pak krásně zatočil přímý kop na přední tyč Jiří Ibříšek a bylo to 2:1. Do poločasu ještě přidal Daněk druhou branku a do šaten šli spokojenější Polančané. Hned z kraje druhé půle utekl Daněk a zvýšil na 4:1. A svou poslední čtvrtou branku přidal v minutě 47.,5:1. V 56. minutě se krásně z dálky trefil Frydrych, a na konečných 5:3 korigoval svou druhou brankou v zápase Tlašek Adam. Utkání s přehledem odřídil Františák Václav. Sestava: Kozubík Václav, Žák Jiří, Žák Štěpán, Ibříšek Petr, Ibříšek Jiří, Lišková Hana, Zemánková Viktorie, Polák Robin, Zeťák Dominik, Daněk Martin, Žídek David. Střídali Hromada Štěpán, Juřica Matyáš, Daněk Jiří, Bezděk Josef Hovězí - Val.Polanka 2:4 (0:1) Na Hovězí se odehrálo vyrovnané utkání, Polančané měli v prvním poločase víc šancí ale ujala se až střela Jonáše Šafaříka, 0:1. Dvakrát na levou tyč zvonil Jiří Daněk! Ve druhé půli domácí srovnali ve 31. minutě. Poté se v minutě 32.a 33. trefil dvakrát Jiří Daněk a hosté už zbytek zápasu dovedli do vítězného konce. Ve 42. minutě zvýšil na 1:4 Tomáš Včelica a na konečných 2:4 korigovali Hověžané v 46. minutě. Sestava: Chrenčík Adam, Daněk Jiří, Hrabica René, Mikušek Martin, Gergela Štěpán, Šafařík Jonáš, Včelica Tomáš a Jakub, Jeřábek René, Juřica Jakub, Ondrová Veronika, Hrabicová Veronika, Sedláčková Petra. Žáci v neděli zajíždějí ve 13.00 do Hrachovce, v tabulce našim patří 8. místo za dvě výhry a tři prohry, na kontě máme 6. bodů.Přípravka je v tabulce o skore na druhém místě za vedoucím VKK, bez prohry a s 15 body na kontě. Přípravka má v sobotu odložený zápas k vůli duatlonu. Náhradní termín zatím nebyl upřesněn.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS