Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravka smírně s Prlovem, starší žáci porazili Rajnochovice!

20.10.2015 | Marek Juhaňák

Starší žáci doma nezaváhali, Rajnochovice odjely z Polanky s prázdnou. Přípravka v okleštěné sestavě opět remizovala, bod si z Polanky odvezl sousední Prlov!

Valašská Polanka - Prlov 6:6 (2:3) Do zápasu nastoupili domácí Polančané v okleštěné sestavě. Zdravotní stav nepustil do hry obránce Včelicu ani Dorňáka. Úvod zápasu vyšel lépe Prlovu, když už v 10. minutě svítil na ukazateli stav 0:3!!! Do poločasu snížil Mikušek a Šafařík. Ve duhé půli se hosté brzy zatáhli do obrany, což domácím vyhovovalo a dokonce zápasu se strhla pěkná přestřelka. Polančané zásluhou Jiřího Daňka skóre otočili, poslední slovo ale měli hosté z Prlova a body se nakonec dělily. Branky: Jiří Daněk 3, Martin Mikušek 2, Jonáš Šafařík - Tadeáš Zahradníček 2, Kalenda 2, David Zicha, Radek Šíma. Sestava: Adam Chrenčík, Zbyněk Buček, René Jeřábek, Jiří Daněk, Jonáš Šafařík, Martin Mikušek, Vojtěch Gabko. Valašská Polanka - Rajnochovice 3:1 (2:0) Domácí se rychle ujali vedení brankou Jirky Ibříška, 1:0. Druhou branku přidal Martin Daněk. Ve druhé půli Polančané svírali hosty v kleštích,ale hostující brankář byl proti a hosty několikrát podržel.Polák nastřelil břevno, a poté ho napodobil Daněk.Třetí branku přidal po samostatném úniku Martin Daněk.Hosté snížili před koncem po zmatcích v obraně Vrajem na konečných 3:1. Starší žáky čeká v sobotu soupeř z Valašských Příkaz na jeho hřišti v 10.00. Sraz v 9.00 u hospody. Poslední dohrávané utkání sehrají žáci ve středu na státní svátek 28.10. ve 13.00 v Kelči,sraz v 11.30 u hospody.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS