Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vzestup dorostenců pokračuje, Mladcové nastříleli šest branek

10.04.2016 | Jan Tajzler

Po vítězném vstupu do jarní části sezony v Ratiboři, se polanským mladíkům vydařila také domácí premiéra, ve které se střetli s hosty z Mladcové. Polančané od úvodu byli aktivnějším týmem, tvořili si šance a dokázali také trestat hrubé chyby v obraně zlínského mužstva. Nakonec z toho bylo vysoké vítězství a zisk dalších třech bodů do tabulky. Dorost zvládl vyhrát už čtvrté soutěžní utkání v řadě. Příští týden však svěřenci trenéra Kolínka zajíždějí na půdu do Slavičína, utkání na půdě druhého týmu tabulky se odehraje v sobotu 16.4. od 10:00.

VALAŠSKÁ POLANKA - MLADCOVÁ 6:1 (5:1)

Domácí tým se do svého soka pustil od úvodních minut a už v 8. minutě mohl Baran poslat Polanku do vedení, Prokůpek byl před polanským kapitánem ještě úspěšný. Další slibné příležitosti měli Zemánek a znovu Baran, ale Mladcová ještě odolávala. V 17. minutě už se však domácí dočkali zasloužené branky, Michal Baran dokázal obejít brankáře hostů a naservírovat branku pro Michala Filgase, ten neodmítl a skóroval. Rozjel se brankostroj, ve 21. minutě měli Polančané slibnou pozici na trestný kop, k němu se postavil Baran a krásnou střelou zařídil Polančanům dvoubrankový náskok. To však zdaleka nebylo vše, ve 23. minutě Baran ztrestal nepřesnost v hostující obraně a poslal svůj tým do tříbrankového trháku. Hosté se snažili dostat na dostřel Zrníkové brance, ale precizní obranná hra polanských hráčů jim to nepovolovala. Z brejkové situace pak ve 34. minutě udeřil znovu Barana, tentokrát mu branku připravil Filgas a zkušený borec prázdnou bránu minout nemohl - 4:0. Snad nejkrásnější akci sezony předvedli domácí ve 42. minutě, kombinace začala už od obranných linií, v útoku pak Filgas poslal míč Šimonu Kovalčíkovi, ten poslal na párek hostující obránce a na zlatém podnose připravil Baranovi pátou branku Valašské Polanky. Bezchybný výkon Polančanů narušila akorát 43. minuta utkání, rozhodčí Blažek trochu přísně ztrestal domácí za malou domů a Mladcová měla možnost nepřímého kopu, i když do zdi nastoupila kompletní jedenáctka Polančanů, tak se podařilo Lebánkovi díky nešťastné teči domácího obránce skórovat a snížit na 5:1. Tohle skóre platilo po první půli.

Ve druhém poločase Polančané znovu precizně bránili a čekali na to s čím přijde soupeř ze zlínského předměstí. Mladcová to však měla s probíjením se do polanské obrany velmi těžké. Polančané se už nikam nehnali, hráli trpělivě a vyčkávali na chyby soupeře. Ta se dostavila v 60. minutě, agilní Baran se znovu probíjel do zakončení, hosté jej museli zastavit jen za cenu faulu a to v pokutovém území. Barana si vybojovanou penaltu sám proměnil a svou pátou brankou v utkání pečetil konečný výsledek 6:1 ve prospěch polanského mužstva.

Sestava Valašské Polanky: Zrník – Zemánek, Srba, Vaněk, Liška – Růžička, Kovalčík Šimon, Polák, Pilčík – Baran, Filgas Michal.

Střídali: Daněk Martin 59., Šimčík 74.

Sestava Mladcové: Prokůpek – Balušek, Podhajský, Čihánek, Dobeš, Holubka, Cholasta, Kubeša, Lebánek, Šmatlák, Peréz.

Střídali: Peček 23., Fahian 66.

Branky: Baran 5, Filgas 1

Rozhodčí: Blažek.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS