Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší přípravka zahájila jarní sezonu vítězně!

18.04.2016 | Marek Juhaňák

Vstup do jarní sezony vyšel svěřencům trenéra Aleše Černotíka výborně, Lhotu u Vsetína převálcovali na jeho hřišti 20:3! V sestavě chyběl pouze Jirka Daněk, který doléčuje pohmožděný kotník.

Lhota u Vsetína - Valašská Polanka 3:20 (2:9)

Polančané na domácí doslova vlétli, a Martin Mikušek zajistil během úvodní minuty dvě slepené branky. A když se mu nepodařilo na konci 7. minuty vsítit čistý hatrick, zaskočil za něj Jonáš Šafařík. Domácí snížili v 9. minutě a poté ve 22. minutě.To už ale Polančané vedli 7:2.Osmý zářez zasadil domácím benjamínek Štěpán Gergela, který zakončil samostatný únik střelou k tyči. Svou první branku za přípravku vstřelil Jakub Juřica, a určil tak poločasové skore na 2:9.

Ve druhé půli pokračoval Polanský brankostroj, hosté jednoduše kombinovali a s lehkostí stříleli pěkné branky. Do listiny střelců se zapsali všichni hráči, jen kromě obránce Michala Dorňáka. Příští utkání sehraje naše přípravka v sobotu na domácím hřišti proti FC Vsetín, začátek v 10.00.

Branky - Martin Mikušek 4, Jonáš Šafařík 5, Tomáš Včelica 4, René Jeřábek 3, René Hrabica 1, Jakub Včelica 1, Štěpán Gergela 1, Jakub Juřica 1.

Sestava - Adam Chrenčík, Michal Dorňák, Tomáš Včelica,Jonáš Šafařík, Martin Mikušek, René Jeřábek, René Hrabica, Jakub Včelica, Štěpán Gergela, Jakub Juřica.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS