Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravka stále stoprocentní, žáci střídavě oblačno.

22.05.2016 | Marek Juhaňák

Přípravka si po Příkazech zastřílela i v Halenkově, ve včerejším zápase smetla Horní Lideč 10:2. Zápas s Hovězím by se měl dohrávat tento týden,přesné datum ještě upřesníme. Žáci po prohře v Halenkově zabrali a doma dvakrát zvítězili.Dnes je čeká těžké derby v Lidečku,zápas začíná ve 14.00.

Halenkov - Val.Polanka 2:0 (0:0)

Ve vyrovnaném zápase kdy Polančanům chyběl brankář Kozubík a Kovalčík nakonec podlehli domácím 2:0. Do branky musel zaskočit Martin Daněk, na posledních 10 minut i Patrik Pilčík. Ani jeden ovšem nezabránili dvěma trefám domácího Tlaška.

Val.Polanka - Hutisko Solanec 10:1

V dohrávaném utkání domácí jasně přestříleli hosty z Hutiska, Šimon Kovalčík vstřelil 4 branky, Robin Polák pálil do černého třikrát, dvě trefy přidal Jiří Ibříšek a jednu Martin Daněk.

Val.Polanka - Hrachovec 4:1 (2:1)

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, když své sólo proměnil ve vedoucí branku Martin Daněk, 1:0. V 8. minutě už to bylo 1:1, Kozubík špatně vyběhl a míč se dostal k volnému kristýnovi pro kterého už nebyl problém zasunout míč do prázdné branky, 1:1. Další minuty se odehrávaly mezi oběma dvacítkama, až se trefil ve 21. minutě Robin Polák, 2:1. Ve druhé půli zvýšil vedení Polančanů Martin Daněk, 3:1 a vítězství pečetil v 52. minutě Robin Polák, 4:1.

Přípravka: Halenkov - Val.Polanka 3:23 (1:12)

Další kanonádu si připsala na účet přípravka Polanky. Na krásném halenkovském hřišti deklasovala domácí dvaceti třemi brankami. Po pěti brankách vstřelili Tomáš Včelica a Jirka Daněk, Martin Mikušek vstřelil tři branky, dvě René Jeřábek,Jakub Včelica a Štěp&aaaacute;n Gergela,po jedné Jakub Juřica,René Hrabica a Verouš Hrabicová.

Val.Polanka - Horní Lideč  10:2 (6:1)

Ve včerejším slunečném dopoledni hostila Polanka Horní Lideč. Ti lépe zvládli úvod zápasu a po zásluze vedli brankou Ščotky. Ospalí domácí se pomalu probouzeli ze spánku, a do útoku zavelel René Hrabica. Ten vstřelil vyrovnávací branku a v zápase se zaskvěl hatrickem! Další branky stříleli Jiří Daněk, Michal Dorňák, Štěpán Gergela, Tomáš Včelica, Jakub Včelica, René Jeřábek. Příští sobotu 28.5. od 10.00 se Polančané utkají v přímém souboji s VKK o první místo, dojděte naše nejmenší povzbudit!

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS