Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Souboj dvou neporažených celků, dopadl lépe pro Polanku!

01.06.2016 | Marek Juhaňák

Před početnou diváckou kulisou obou táborů, proběhla včera na hřišti ve Valašské Polance dohrávka dvou dosud neporažených celků. Podzimní zápas hraný 9.10.15 na hřišti v Karolince dopadl smírně 4:4. Naše branky vstřelili Tomáš Včelica 2, Jiří Daněk a Martin Mikušek. První dva jmenovaní byli ústředními postavami i ve včerejším duelu.

Valašská Polanka - VKK  7:5  (3:2)

Do první šance zápasu se dostal hned v 1. minutě Jiří Daněk, sám před Tomkem ale těsně minul pravou tyč! Hosté zahrozili v 5. minutě, když centr z pravé strany před brankou minul jeden z útočníků. Další šanci měl v 7. minutě Mikušek, tomu nabil pod sebe Daněk ale první jmenovaný branku minul. V 9. minutě vyslal Šafařík do brejku  Daňka, ten ač tísněn dokázal prostřelit Tomka, 1:0. Hosté kontrolovali v 11. minutě, nejprve hasil tutovku Chrenčík,aby po něm vykopával z brankové čáry Tomáš Včelica! Hned o minutu později už se hosté radovali s vyrovnání, Koňařík nadvakrát dorazil za Chrenčíkova záda, 1:1. Tlak hostů vstupňoval a byl to opět Koňařík kdo ve 14. minutě využil zaváhání Dorňáka a domácího Chrenčíka nachytal na hruškách střelou na přední tyč, 1:2 Další Daňkovu střelu vyrazil Tomek nad svou branku, ve 20. minutě už však byl krátky na Včelicovu bombu k tyči, 2:2. Závěr poločasu patřil domácím, nejprve Daněk  vrátil vedení na stranu Polanky střelou k tyči, 3:2. A tentýž hráč mohl přidat ještě jednu branku do poločasu. Druhou půli opět odstartovali Polančané raketovým nástupem,když se hned ve 26. minutě trefil Tomáš Včelica, 4:2. Hosté ale nesložili zbraně, a hned o minutu později snížili Borákem na 4:3. Ve 29. minutě unikla dvojice domácích Mikušek - Daněk, prvně jmenovaný sice prováhal nahrávku ale Daněk i súhlu dokázal nádherně přelobovat Tomka, 5:3! Ve 30. minutě zahrávali domácí rohový kop, prudký centr vypadl hostujícímu Tomkovi z rukou, a pohotový Včelica doklepl míč za jeho záda, 6:3. Ve 33. minutě předvedl neskutečnou minelu domácí brankář Adam Chrenčík, který namazal svému jmenovci Adamu Pekařovi a ten přihrávkou nepohrdl, 6:4. Další minuty se hrálo nahoru,dolu a ke slovu se dostal až ve 46. minutě Jiří Daněk. Ten prošel hostující obranou jako nůž máslem, a v pohodě zavěsil, 7:4. I na tuto branku dokázali hosté odpovědět, když hned o minutu později propustil Chrenčík za svá záda střelu Matouše Tomana, 7:4. 

Branky: Jiří Daněk 4, Tomáš Včelica 3 - Koňařík 2, Borák, Pekař, Toman.

Sestava: Adam Chrenčík, Jiří Daněk, René Hrabica, Michal Dorňák, Jakub Juřica, Martin Mikušek, Jonáš Šafařík, Tomáš Včelica, Jakub Včelica, René Jeřábek.

Poslední utkání odehraje naše přípravka už zítra 2.6. v 17.00 s týmem Partyzán Prlov. Hraje se na hřišti v Bratřejově a sraz na toto utkání je v 16.00 u horní hospody!!!

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS