Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Překvapení na Fastav Cupu 2017, polanské béčko porazilo Jablůnku

15.03.2017 | Marek Juhaňák

Po minulé porážce od Huslenek 1:5 si polanská rezerva spravila chuť a po zásluze vybojovala první tři body na Fastav Cupu.  

Sestava opět nebyla kompletní, pro nemoc a pracovní povinnosti scházeli Smolek, Juřica, Kročil, Lambert, Filák, Baroš ml., Mišun, Hromada. Zcela výjimečně tak pomohli rezervnímu týmu David Maček a David Ondra a jednoznačně byli tahouny záložní řady.

Zápas měl ale jiného hrdinu a to Marka Šťastného, ten vstřelil čistý hattrick a výraznou měrou se tak zasloužil o první vítězství na turnaji. 

První poločas měli více ze hry Tygři z Lužné, šance měla ale i Jablůnka. Nejvíce se musel chytat za hlavu Horák, ale díky výbornému Jakubu Ondrovi zůstalo skóre bez branek. Pak ale udeřilo na druhé straně. Marek Šťastný si našel na hranici velkého vápna odražený balon a ten uklidil k tyči Sedláčkovy branky, 1:0.

Druhý poločas začal opět náporem Tygrů. Ti z tlaku dokázali vytěžit druhou branku když Marek Šťastný využil Sedláčkova zaváhání a z 25 metrů ho přeloboval, 2:0. Pak se hra trochu nebezpečně přiostřila, ale zkušený sudí Skalický si na hřišti dokázal udělat pořádek. 

Třetí branku přidal opět Marek Šťastný po nádherném centru Martina Filgase, 3:0. Z dalšího tlaku Lužňanů si Jablůnečtí tak dlouho zahrávali s ohněm, až  jeden z obránců zahrál v pokutovém území rukou a sudí Skalický nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Jan Filgas, 4:0. Jablůnka poté využila zaváhání v luženské defenzivě a snížila na 4:1. Závěrečný tlak před koncem ještě využil brankou Horák na konečných 4:2 

Sestava - Ondra Jakub, Maršálek Josef, Zemánek Adam, Zukal Michal, Filgas Martin, Zbranek Ondřej, Maček David, Ondra David, Matyáš Pavel, Matyáš Petr, Šťastný Marek.

Střídali - Filgas Jan, Filgas Radim, Juhaňák Marek.

Poslední utkání sehraje Lužná tuto neděli 19. března na umělé trávě ve Vsetíně u Kostky v 9.45 s Janovou.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 16:00
19. kolo
VS.
Valašská Polanka - Velké Karlovice + Karolinka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS