Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slavíme 80. výročí, přijďte slavit s námi!

26.07.2017 | Jan Tajzler

Pozorným jedincům jistě neunikne rodný letopočet polanské kopané, jenž je vyobrazen na klubovém logu. Polanský Sokol byl založen v roce 1937, chvíli před tím než naši zemi postihla Mnichovská tragédie a následná 2. světová válka. Přesto všechno se však polanským sportovcům podařilo vykazovat pravidelnou činnost a generace nadšenců se snažily ve Valašské Polance sport udržet a zlepšovat podmínky pro jeho činnost. V roce 2017, konkrétně v sobotu 29. července, si připomeneme založení Sokolu v naši obci, právě v letošním roce slaví TJ Sokol Valašská Polanka 80 let od svého vzniku. Představitelé Sokolu chtějí toto výročí zdůraznit také speciálním logem, které již měsíc zdobí webové stránky i sociální sítě, logo se bude na webové prezentaci zobrazovat i při výsledcích našich mužstev po celou dobu podzimní části. 

Oslavy 80. výročí založení kopané ve Valašské Polance připadají na sobotu 29. července. Výkonný výbor se snažil tento den připravit tak, aby si každý návštěvník oslav našel to své - od malého dítka až po velké pamětníky. Důkazem budiž fakt, že v areálu tanečního kola nebude chybět skákací hrad, možnost zkusit si střelbu ze vzduchovky, malí návštěvníci pak zcela jistě ocení tzv. kouzelný déšť, jenž se nad sportovním areálem spustí v rozmezí 18.-19.hodiny. Pro všechny je pak připravena síň slávy, kde budou moci starší zavzpomínat na léta minulá, pokochat se poháry, které Polančané dokázali na sportovním poli vybojovat, mladší generace se naopak mohou inspirovat úspěchy, kterých se ve Valašské Polance za ta léta podařilo dosáhnout. Promítat se bude i prezentace s historickými fotkami, které mapuji polanské fotbalové dějiny až do současnosti. 
 
Hrací plocha bude již od 9. ranní hodiny svědkem turnaje starších přípravek, představí se výběry ročníků 2006. Krom domácího mužstva pozvání na turnaj do Valašské Polanky přijaly celky Ústí, Valašských Příkaz a sdružené družstvo Prlova a Bratřejova. 

Po turnaji mladých naději, přijde prostor i pro starou gardu Valašské Polanky. Matadoři vyzvou od 14:00 v exhibičním utkání divizní družstvo žen z Uherského Brodu. Po letech tak můžete na polanském trávníků vidět borce, kteří za Valašskou Polanku bojovali v nedávných časech, určitě pak ty, kteří se zasloužili o postup Valašské Polanky do I.B třídy jak v roce 1998, tak i borce z roku 2007. 

Vrcholem odpoledního programu na hřišti bude slavnostní ceremoniál, jehož náplní bude ocenění zasloužilých členů polanského Sokolu. Ceremoniál proběhne na hrací ploše před startem přípravného utkání mezi Valašskou Polankou a Prlovem. Tento slavnostní akt je naplánován na 16:00, utkání jenž obstará generálku současného A-týmu na novou sezonu startuje v 16:30. 

Své fotbalové dovednosti však budete moct předvést i vy, konkrétně v dovednostní disciplíně kopání penalt. V bráně budou vašim pokusům čelit brankáři polanského Sokolu a bude se soutěžit o ceny. Soutěž v kopání penalt startuje v 19:00. 

Po sportovních výkonech se hlavní fáze programu přesune do areálu tanečního kola, kde bude od 20:00 připravena diskotéka pod taktovkou polanské vycházející hvězdy DJ Kola. Pokud jste ještě neměli možnost poslechnout si talentovaného DJ´s, pak by jste na tanečním kole určitě chybět neměli, ostatní vám bezesporu potvrdí, že se bude jednat o nevšední zážitek. DJ Kola doprovodí svou show i barman, jenž předvede své umění ve 21:30 a vy budete mít možnost si také zakoupit míchané drinky, ovšem pozor, jejich nabídka bude omezena. 

Oslavy uzavře ve 22:00 ohňostroj, ale i po něm budete moct pokračovat v afterparty pod taktovkou DJ Kola. 

Program oslav:

- 9:00 Turnaj starších přípravek
- 13:00 Střelba ze vzduchovky
- 14:00 Starší páni Val. Polanka vs. ženy Uherský brod
- 15:00 Skákací hrad
- 16:00 Slavnostní ceremoniál - ocenění zasloužilých členů
- 16:30 A-tým Val. Polanka vs. Prlov
- 18:19:00 Kouzelný déšť (přílet letadla s bonbóny pro děti)
- 19:00 Soutěž v kopání penalt
- 20:00 Diskotéka s Dj-Kolo !!! VSTUP ZDARMA!!!
- 21:30 Barmanská show + míchané drinky
- 22:00 Ohňostroj




 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS