Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Jak se daří mládeži? Starší žáci jedou, dorost tápe

15.09.2017 | Marek Juhaňák

Mládež Valašské Polanky vstoupila do nové sezony se střídavými úspěchy. Spokojenost zatím panuje u starších žáků a starší přípravky. Mladší žáci mají zatím odehrané jen dvě utkání, to třetí je čeká v sobotu doma proti Ratiboři. Jedno utkání s Hošťálkovou bylo odloženo. Po výhře 13:1 v Ústí přišla v Jablůnce remíza 2:2. Trenér Adámek má k dispozici zatím jen deset dětí, mezi třemi tyčemi se střídají Lukáš Žák s Martinem Mikuškem. Ze starší přípravky přišli na výpomoc Denisa Filgasová a Vojta Gabko.

Největší vrásky na čele má zatím trenérské duo dorostu  Jakub Kolínek a Zdeněk Hyžák. První utkání v Jarcové a prohra 8:1  je toho důkazem. Problém s jarní části sezony je stále aktuální a také na začátku podzimní sezony se dorost potýká s nedostatkem hráčů. Ti co o prázdninách naslibovali hory doly a zatím ani nedošli na jeden zápas by si měli uvědomit že situace v dorostu je opravdu kritická. Doufejme že se situace v dorostu co nevidět zlepší, třeba už v zítřejším domácím utkání s Dolní Bečvou. 
Starší přípravka vlétla do nové sezony jako velká voda a tom se přesvědčili i při prvním utkání na Vsetíně ročníky 2008 které Polančané spláchli  15:3. Trenér Zbranek trénuje s dětmi dvakrát týdně a to v úterý a ve čtvrtek. Novými tvářemi v Polanském dresu se stali David Vávra, ročník 2009. Ten k nám přišel z Bratřejova. Dále z mladší přípravky Tomáš Černocký a Ondřej Tomaník. K dispozici je momentálně patnáct dětí. Ve druhém utkání doma zvítězili Polančané 10:1 s Ratiboří a minulý týden vyhrála přípravka ve Střelné vysoko 23:3. Nyní nás čeká doma v pondělí zápas s Valašskými Příkazy od 17.00.
Spokojenost zatím panuje i v mužstvu starších žáků. Svěřenci trenéra Zemánka má za sebou tři utkání. V prvním utkání jsme vyhráli s Horním Lidčem 3:0, poté přišla výhra na Hovězí 5:1. V poslední utkání jsme deklasovali oslabený Halenkov 18:0. K dispozici je osmnáct hráčů, mezi třemi tyčemi se střídají Vašek Kozubík a Lukáš Žák. Oporami zadních řad je Viktorie Zemánková a Hanka Lišková. Tým vhodně doplnili mladší žáci Michal Dorňák, René Hrabica, Jakub Juřica a Martin Mišun.  

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS