Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TJ Sokol Valašská Polanka odhlásila ze soutěže mužstvo dorostenců

26.09.2017 | Jan Tajzler

Dorostenci Valašské Polanky už v sezoně 2017/2018 další utkání na své konto nepřidají. Polanský Sokol se snažil za dorost bojovat, klukům byly vytvořeny podmínky, ve kterých by mohli hrát okresní přebor. Bohužel řada z nich se rozhodla s fotbalovou kariérou předčasně skončit. Mrzí nás také neochota talentovaných starších žáků o fotbalový posun, ale jsme si vědomi, že nemůžeme nikoho nutit. Sokol každopádně děkuje hráčům, kteří s dorostem bojovali až do konce a i v nekompletním počtu se snažili za Polanku bojovat. Vyjádření k celé situaci poskytl Jakub Kolínek, jenž s dorostem bojoval v okresní či krajských soutěžích celých 12 let. 

Zkusili jsme tři zápasy a nemá cenu, abychom s dorostem pokračovali. Je mi z toho smutno, protože jsem u dorostu už dvanáct let. 
Chci poděkovat klukům, kteří chodili a snažili se ten fotbal hrát, i když nás často bylo málo, dostávali jsme hodně branek a samozřejmě jsme prohrávali.

Pořád jsem ale věřil, že někteří dostanou rozum a sezónu dohrajeme. Bohužel v dnešní době, kdy vítězí pohodlnost, hledání si trapných výmluv a neexistující zodpovědnost ten tým opravdu nejde dát dohromady. Přitom, kdyby všichni chodili a i trénovali, hráli bychom v pohodě do třetího místa.

Mladší kluci se budou teď soustředit na zápasy žáků, starší budou trénovat s muži a chodit s béčkem.

Po sezoně se uvidíme, jestli se to znovu přihlásí nebo třeba s někým spojí.

 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS