Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mládež odstartovala sezónu

02.09.2018 | Marek Juhaňák

Polanský Sokol to zdaleka není pouze A-tým, ale také mládežnické celky. Do letošní sezony jsme opět vyslali čtyři mládežnická družstva. 

Prázdniny utekly jako voda a my bychom vás rádi informovali, jak se dařilo mládežnickým týmům nejen o prázdninách. 
Mladší přípravka pod vedením Jardy Gergely se zůčastnila na začátku června finálového turnaje mladších přípravek. Na hřišti ve Valašských Příkazech nakonec dorazilo 31 mužstev a naši benjamínci získali krásné třetí místo, když v semifinále těsně podlehli Rožnovu. O třetí místo se poté utkala s celkem Ratiboře a z tohoto klání nakonec odešla vítězně.
1. července odjela naše mladší přípravka pod vedením Františka Zádrapy do nedalekého Ústí, kde se konal turnaj místní složky pod taktovkou i našeho velkého sponzora Pana Marcela Žáka. I tady se našim dětem velmi dařilo a po postupu do finále si smlslo i na domácím týmu, který po velkém boji porazila 3:2.
 I starší přípravka se v červnu zůčastnila finálového turnaje který se konal ve Valašském Meziříčí. V úmorném vedru se naši borci nakonec po dlouhém penaltovém rostřelu dostali až mezi poslední čtyři nejlepší celky. Zde už jim ale došly síly a tak i krásné čtvrté místo je úspěchem! Jakub Včelica byl vyhlášen jako nejlepší brankář turnaje. 
Konečné pořadí, 1. sd VKK/N.H., 2. V.Mez., 3.Rožnov p.R., 4. Val.Polanka
Sestava - Včelica Jakub, Erban Matěj, Gergela Šťěpán, Vávra David, Dančák Jakub, Kovář Filip, Gabko Vojta, Pastucha jakub, Černocký Petr.
První mistrovské utkání ma za sebou starší přípravka, která nadělila Valaškým Příkazům nadílku v poměru 24:1. Gergela 12, Křůpala 3, Zádrapa 4, Vávra 2, Gabko 2, Dančák 1.
Taktéž mladší žáky čekal v červnu finálový turnaj který hostila Zašová. Ve dvou čtyřčlenných skupinách si to rozdalo nejlepších osm týmů okresu. Vítězství obhájil sdružený celek Val.Polanky a Lužné pod vedením trenéra Davida Adámka a jeho asistenta Radima Filgase. Tomáš Včelica byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje!
Jelikož v týmu mladších žáků skončilo víc jak 80 % hráčů, rozhodli jsme se do nové sezony mladší žáky nepřihlašovat. Jak už to nakonec ale bývá, vše je jinak. Mladší žáci nakonec byli do nové sezony 2018/2019 přihlášeni a své zápasy budou hrávat na hřišti ve Val.Polance vždy v pondělí. Tréninky pod vedením Aleše Černotíka budou bývat každou středu taktéž ve Val.Polance.
Mladší žaci už mají za sebou i první utkání v nové sezoně, do té které vkročili vítězně na hřišti ve Vsetíně. Kostru týmu bude tvořit hlavně trio mušketýrů z loňska, Jakub Včelica, Matěj Erban a Renda Hrabica, doplněné o schopné žolíky ze starší přípravky.

FC Vsetín - Val.Polanka 3:4 (2:2)
Jašek , Palát, Hudcovský - Gergela 2, Janota, Křůpala
Sestava - Včelica, Dančák, Kovář, Gabko, Janota, Hrabica, Černocký, Vávra, Gergela, Křůpala, Zádrapa. Další utkaní sehrají naši žáci doma v pondělí 3.9. od 17.00 s Jablůnkou.


 
Aktuální utkání
Muži A | sobota 06.04.2024, 15:30
16. kolo
5:1
Vigantice - Valašská Polanka
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 16:00
18. kolo
VS.
Podlesí - Valašská Polanka
 
Aktuální články
 
© eSports s.r.o. & TJ Sokol Valašská Polanka - kontakt: PavelTajzler@seznam.cz; TajzlerJan@gmail.com RSS